• Català
  • Castellano
  • Français
  • English

 facebooktwitter

Mas Pagès

Introduction

Mas Pagès és un centre de vacances en el que es troben diferents possibilitats d'allotjament. Allotjament col·lectiu per a grups i allotjament familiar.

Mas Pagès és una masia restaurada que disposa de 1500 m2 edificats i de 50 Ha de terreny en les que es troben una sèrie d'instal·lacions pensades perquè l'estadant passi unes magnífiques vacances:

Voleu veure i consultar les característiques de les diferents istal·lacions de la finca? Consulteu el Plànol interactiu de Mas Pagès

Entre aquestes instal·lacions destaca el camp de golf de 18 forats par 3 amb recorregut també de Pitch & Putt, amb camp de pràctiques, putting green i una zona per a practicar l'approach i la sortida de bunker.

El centre també disposa de piscina i d'un espai dedicat a altres esports com el futbol, el bàsquet, el voleibol. A més, disposa d'una pista d'aventures que consisteix en un circuit de proves físiques molt diverses per tal que nens i nenes puguin exercitar diferents parts del cos passant-s'ho d'allò més bé.

Com a novetat, Mas Pagès compta amb un circuit d’orientació pensat per a famílies i grups de nens i amb un recorregut de Xutagolf : 18 forats similars als d’un camp de golf, però on es juga xutant una pilota de futbol amb el peu.

Mas Pagès is a holiday centre where you will find different accommodation possibilities. Dorm accommodation for groups and family accommodation.

Mas Pagès is a refurbished country house with a built up area of 1500 m2 and 50 Ha of land where you will find a set of facilities designed for guests to enjoy a wonderful holiday:

These facilities include an 18-hole par 3 golf course with a Pitch & Putt round, a practice course, a putting green and an area to practice approach and bunker shots.

The centre also has a swimming pool and a place where other sports, such as football, basketball and volleyball, can be played. In addition, there is an adventure course that is made up of a very diverse physical test circuit so that boys and girls can exercise different parts of their bodies while having a magnificent time.

Bookings

Send us a booking request

Summer Camps

colonies-estiu

Meals for groups

Àpats per a grups amb monitors opcionals per als nens

XutaGolf

Mas Pagès - Sant Esteve de Guialbes - 17468 - Girona - tel. +34 972 56 10 01 - fax +34 972 56 10 45
Web design: Arluk Software, S.L.