• Català
  • Castellano
  • Français
  • English

 facebooktwitter

Mas Pagès

Presentación

Mas Pagès és un centre de vacances en el que es troben diferents possibilitats d'allotjament. Allotjament col·lectiu per a grups i allotjament familiar.

Mas Pagès és una masia restaurada que disposa de 1500 m2 edificats i de 50 Ha de terreny en les que es troben una sèrie d'instal·lacions pensades perquè l'estadant passi unes magnífiques vacances:

Voleu veure i consultar les característiques de les diferents istal·lacions de la finca? Consulteu el Plànol interactiu de Mas Pagès

Entre aquestes instal·lacions destaca el camp de golf de 18 forats par 3 amb recorregut també de Pitch & Putt, amb camp de pràctiques, putting green i una zona per a practicar l'approach i la sortida de bunker.

El centre també disposa de piscina i d'un espai dedicat a altres esports com el futbol, el bàsquet, el voleibol. A més, disposa d'una pista d'aventures que consisteix en un circuit de proves físiques molt diverses per tal que nens i nenes puguin exercitar diferents parts del cos passant-s'ho d'allò més bé.

Com a novetat, Mas Pagès compta amb un circuit d’orientació pensat per a famílies i grups de nens i amb un recorregut de Xutagolf : 18 forats similars als d’un camp de golf, però on es juga xutant una pilota de futbol amb el peu.

Mas Pagès es un centro de vacaciones en el que hay diversas posibilidades de alojamiento. Alojamiento familiar y alojamiento colectivo para grupos.

Mas Pagès es una masía restaurada que dispone de 1500 m2 edificados y de 50 Ha de terreno en las que se encuentran una serie de instalaciones pensadas para que el estadante pase unas magníficas vacaciones:

Quiere ver y consultar las características de las instalaciones del centro? Consulte el Plano interactivo de Mas Pagès

Entre estas instalaciones destaca el campo de golf de 18 hoyos par 3 con recorrido también de Pitch & Putt, con campo de prácticas, putting green y una zona para practicar el approach y la salida de bunker.

El centro también dispone de piscina y de un espacio dedicado a otros deportes como el fútbol, el básquet, el voleibol. También dispone de una pista de aventuras que consiste en un circuito de pruebas físicas muy diversas para que los niños y niñas puedan ejercitar diferentes partes del cuerpo pasándolo en grande.

Reservas

Envie su solicitud de reserva

Colonias de Verano

colonies-estiu

Comidas para grupos

Comidas para grupos con opción de monitores para los niños

XutaGolf

Mas Pagès - Sant Esteve de Guialbes - 17468 - Girona - tel. +34 972 56 10 01 - fax +34 972 56 10 45
Diseño web: Arluk Software, S.L.