• Català
  • Castellano
  • Français
  • English

 facebooktwitter

Mas Pagès

Présentation

Mas Pagès és un centre de vacances en el que es troben diferents possibilitats d'allotjament. Allotjament col·lectiu per a grups i allotjament familiar.

Mas Pagès és una masia restaurada que disposa de 1500 m2 edificats i de 50 Ha de terreny en les que es troben una sèrie d'instal·lacions pensades perquè l'estadant passi unes magnífiques vacances:

Voleu veure i consultar les característiques de les diferents istal·lacions de la finca? Consulteu el Plànol interactiu de Mas Pagès

Entre aquestes instal·lacions destaca el camp de golf de 18 forats par 3 amb recorregut també de Pitch & Putt, amb camp de pràctiques, putting green i una zona per a practicar l'approach i la sortida de bunker.

El centre també disposa de piscina i d'un espai dedicat a altres esports com el futbol, el bàsquet, el voleibol. A més, disposa d'una pista d'aventures que consisteix en un circuit de proves físiques molt diverses per tal que nens i nenes puguin exercitar diferents parts del cos passant-s'ho d'allò més bé.

Com a novetat, Mas Pagès compta amb un circuit d’orientació pensat per a famílies i grups de nens i amb un recorregut de Xutagolf : 18 forats similars als d’un camp de golf, però on es juga xutant una pilota de futbol amb el peu.

Mas Pagès est un centre de vacances qui offre différents types d’hébergement, aussi bien collectifs pour des groupes que familiaux.

Mas Pagès est un mas restauré qui compte 1500 m2 édifiés et 50 ha de terrain et rassemble une série d’installations pensées pour que le locataire passe un agréable séjour :

Parmi ces installations se trouve notamment le terrain de golf de 18 trous Par 3 avec un parcours de Pitch & Putt, un terrain d’apprentissage, un putting green et une zone pour la pratique de l’approche et la sortie du bunker.

Le centre abrite également une piscine et un espace réservé à d’autres sports comme le football, le basket ou encore le volley-ball. Par ailleurs, un parcours d’aventures consistant en un circuit d’épreuves physiques très diverses est à la disposition des enfants afin qu’ils puissent faire de l’exercice de façon ludique.

Réservations

Envoyez-nous votre demande de réservation

Cours d'été

colonies-estiu

Repas pour groupes

Àpats per a grups amb monitors opcionals per als nens

XutaGolf

Mas Pagès - Sant Esteve de Guialbes - 17468 - Girona - tel. +34 972 56 10 01 - fax +34 972 56 10 45
Web design: Arluk Software, S.L.